• English
Vitaliteitsmanagement

Vitaliteitsmanagement

Gebrek aan energie?

Elke dag wil jij je patiënten goede zorg en veiligheid bieden, maar door vermoeidheid en onvoldoende tijd om te herstellen kost het je moeite.

“Alles in mij weigert in actie te komen. Negatieve gedachten. Ik voel me onzeker over de diagnoses die ik stel. Voortdurend met die inwendige spanning te moeten leven, maak me kapot. Ik trek dit niet meer. Nog één zo'n dag en ik kap ermee.

60% van de artsen heeft burn-out symptomen

De meest genoemde symptomen: 

  • Irritatie.
  • Spanning
  • Vermoeidheid.
  • Fysieke klachten.
  • Concentratieproblemen.
  • Verlies van bevlogenheid.
  • Verminderde slaapkwaliteit. 

Je bezieling klopt?

Het 1 op 1 werken met mij geeft je snel inzichten: waar verlies je energie en hoe kun je je grenzen bewaken.

Ik help je in 5 dagen (30 uur) van (dreigend) burn-out naar vitaliteit, waardoor je dit prachtige maar zware vak goed volhoudt en een betere arts voor jouw patiënten bent. 

Wil jij weer regie over je leven?

Meld je dan aan

Gericht op de horizon

Om je letterlijk ruimte te geven werk ik in de buitenlucht. Terwijl ik je het eiland laat zien gebruik ik het landschap en de diverse activiteiten als metafoor, zodat jij inzicht krijgt in jouw overlevingsstrategieën en blokkerende emoties.

Ik neem je mee op avontuur en laat je zien, horen en proeven hoe jouw zintuigen je signalen en adviezen geven. Zon, zee, strand en heerlijk eten zorgen ervoor dat je op Aruba je rust vindt en sneller oplossingsgerichte zienswijzen en technieken eigen maakt. 

Oerstress vaarwel

Via het vergroten van je comfortzone lukt het je alternatieve strategieën te vinden en je te focussen op oplossingen. Oplossingsgericht denken leidt je naar concreet positief gedrag met als resultaat dat jij je opnieuw gezond en levenslustig voelt én weer de arts bent die jij voor je patiënten wilt zijn.

"Ik had continu een soort oerstress in me, was te vaak aan het racen en zat vast in een te serieus leven. Ik wilde meer ruimte voor reflectie, ontspanning, een ongepland leven, even niets hoeven. Bij Sharon heb ik geleerd hoe ik op die plek kom." 
- Anoniem | Medisch Specialist, Internist

In 5 dagen (30 uur) je energie terug. Collega’s hebben dit intussen ervaren. Investeer en kies voor jouw gezondheid en vitaliteit.

Schrijf je in, zodat je kunt ervaren hoe ik werk. 

Contact

Lees hier meer over mijn achtergrond en de reden waarom ik gedreven ben te doen wat ik doe.