• English
Aanbevelingen

Aanbevelingen

"Ik was nog niet helemaal in balans. Ik had wél veel goed voor elkaar, maar ik was nog niet ‘zen’. Ik vond dat ik nog te veel deed voor anderen en te weinig voor mezelf. Mijn creativiteit kwam zowel in mijn werk als privé te weinig aan bod. Ik had continu een soort oerstress in me, ik was te vaak aan het racen en zat vast in een te serieus leven. Ik wilde meer ruimte voor reflectie, voor ontspanning, voor een ongepland leven, voor zingen, dansen, spelen, sporten, voor de liefde en gewoon even ‘zijn’, even niets hoeven. Bij Sharon heb ik geleerd hoe ik op die plek kom. "

- Anoniem | Medisch Specialist, Internist

"Sharon is een professional die complexe vraagstukken en situaties weet terug te brengen naar de essentie van authentiek gedrag. Zij gaat terug naar de basis. Daar zit je kracht. Zij is in staat om door de bril van je eigen overtuiging, jouw kracht te (her-)ontdekken. Dat heeft mij geholpen om mijn verbindend vermogen als leider te versterken. Sharon is in dit proces voor mij een belangrijke mentor geweest. Ik gun iedereen een dergelijk, inspirerend cadeau. "

- Antoine Driessen | directievoorzitter Rabobank Rijk van Nijmegen

"Sharon Burgler brengt kleur in je leven! Deze geweldige vrouw van Arubaanse afkomst inspireert vanuit haar innerlijke kracht. Vanuit haar puurheid zet ze aan tot zelfreflectie en laat ze je horen, zien en voelen over welke innerlijke krachten je zelf beschikt. Met de verworven inzichten nodigt ze uit om tot verdere ontwikkeling te komen, waardoor ‘de wereld’ niet meer is wat ze was!"

- Martien G. Stevens | Directievoorzitter en Commissaris

"Sharon heeft mij geleerd een goede balans tussen werk, gezin en mijzelf te vinden. Evenwicht is altijd goed, maar hoe ouder je wordt hoe belangrijker balans wordt. Door mijn gesprekken met Sharon is de effectiviteit in mijn werk gestegen en hebben de emoties in mijn leven een plek gevonden ten gunste van mijn gezin. Door goed te kiezen ben ik sterker geworden."

- Arthur Verdellen | Organisator, voorzitter, bemiddelaar, adviseur en projectleider

"Sharon is een warme, gastvrije maar ook doortastende professional. Met een op jouw persoon afgestemde aanpak maakt ze je in korte tijd los van je bestaande situatie en ontdek je je eigen essentie = kernwaarden en kracht. Daarmee stelt ze je in staat levenskeuzen te maken die fundamenteel bijdragen aan meer levensgeluk. Een of meerdere ontmoetingen met haar vormen een waardevolle herinnering en een startpunt voor nieuwe kansen en een zonnig perspectief. Voor mij heeft een ontmoeting met Sharon geleid tot de keuze voor een andere baan en een beter evenwicht tussen werk en prive."

- R. v. B. | werkzaam bij medische hulporganisatie