• English

Life is hectic,Aruba is 'tranquilo'

Life is hectic,<span>Aruba is 'tranquilo'</span>

Life is hectic,Aruba is 'tranquilo'

Mijn bron

Mijn bron

Geboren op Aruba en opgeleid in Nederland, heb ik meer dan 20 jaar ervaring als Levenskrachtexpert. Gespecialiseerd in de unieke behoeften van medisch specialisten. 

Mentale veerkracht

Mentale veerkracht

Als professional ken ik de gezondheidszorg van binnenuit. Door onderzoek naar burnout en het welbevinden van medisch specialisten ben ik op de hoogte van mentale problemen die ontstaan bij artsen die langdurig blootstaan aan stressoren zonder een solide herstelperiode. 

"Vanuit haar puurheid zet ze aan tot zelfreflectie en laat ze je horen, zien en voelen over welke innerlijke krachten je zelf beschikt. Met de verworven inzichten nodigt ze uit om tot verdere ontwikkeling te komen, waardoor ‘de wereld’ niet meer is wat ze was! "
 

Opstijgen en landen

Opstijgen en landen

Ik hanteer een holistische benadering voor het behandelen van oorzaken van burnout op basis van een breed scala aan disciplines, waaronder positieve psychologie, mediation, persoonlijk leiderschap en navigatie. 

Kom naar Aruba

Inschrijven
Beschrijven en doorgeven

Beschrijven en doorgeven

Het meest interessante vind ik wat mensen niet zeggen, daarin ligt de oplossing om stress te elimineren. Het is niet voor niets dat mijn eerste boek de titel ‘ Van Macht Naar Kracht’ heeft gekregen.

Vier jaar later schreef ik ‘Hoofd Hart Kokosnoten’. De kwaliteiten van de kokosnoot geven weer wat een prachtig instrument je in handen hebt als je jezelf bent.

Check LinkedIn voor een volledig overzicht.